Tijdens de familiedag zijn de leiders druk in de weer met alles in goede banen te leiden. Je bent zelf verantwoordelijk voor je kind tijdens deze zondagnamiddag. 

Familiewandeling 

Om 14u start onze familiedag. Een leuke wandeling staat op de planning. Met een wandeling doorheen Humbeek ga je de leiding beter leren kennen en moet je toffe uitdagingen tot een goed eind brengen. 

Groot familiespel 

Er zal een cluedo plaatsvinden, zo zullen jullie dan de leider beter leren kennen. Maar natuurlijk moet ook de cluedo opgelost worden. Als je deze hebt opgelost kan je van een lekkere hamburger of ijsje genieten op de chiro.

Chirobar 

Vanaf 14u is onze Chirobar geopend in onze grote zaal. Naast de bar (drank aan democratische prijzen 😉) waar je een gezellige babbel kan hebben met andere ouders, is er ook:

  • pull en T-shirt verkoop (vanaf 16u)
  • tweedehandskledij verkoop (vanaf 16u)
  • sfeerbeelden van het bivak 

Kampvuur 

Als je aan Chiro denkt, denk je meteen ook aan kampvuur. Na een gezamenlijk slot (het vierkant in uniform) met alle leden om 17u wordt het kampvuur aangestoken. 

Hamburger of ijsje

We sluiten de familiedag af aan het kampvuur met een lekker Hamburger of een ijsje.

Vriendjesdag 8 oktober

Vriendjes zijn zeker welkom op de familiedag! Zo kunnen ze al eens kennismaken met de lokalen, de leiding en de Chirosfeer opsnuiven. Op 8 oktober kunnen ze echte Chirozondag beleven met keitoffe spelletjes.