Inschrijving bivak 2023

Beste ouders,

 

Graag willen we jullie uitnodigen voor ons jaarlijks bivak dat plaatsvindt van 21 tot en met 31 juli te Chiny. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen om er een onvergetelijke tijd van te maken.

 

Inschrijving:

Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te gaan op bivak en samen met ons mooie herinneringen te maken. Net als voorgaande jaren, kunnen jullie je kinderen inschrijven via de stamhoofd. Mocht je problemen hebben met de inschrijving, dan zijn we altijd bereikbaar via mail.

 

Kampplaats:

Let op: dit jaar slapen we allemaal in tenten. Vergeet dus niet om een extra fleecedeken mee te nemen! Op 21 juli worden alle kinderen verwacht op de kampplaats (het specifieke uur wordt later meegedeeld).

 

Vertrek/Carpoolen:

We raden alle ouders aan om zoveel mogelijk te carpoolen. Om het carpoolen te stimuleren zullen we een google forms aanmaken om te vragen of u bereid bent om te rijden, voor hoeveel personen u plek heeft, wat uw startlocatie is, enzovoort.

Het vertrek van de twee oudste groepen (kerels en aspiranten) wordt afgesproken met hun leiding.

 

We hopen dat jullie kinderen erbij kunnen zijn op ons bivak. We kijken er alvast naar uit om samen met hen een fantastische tijd te beleven.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Hoofdleiding Chiro Humbeek.

 

  1. Klik op de volgende link: https://chirojongens-humbeek.stamhoofd.be/
  2. Log in op met uw account van stamhoofd
  3. Druk op lid inschrijven
  4. Klik op uw zoon
  5. Klik daarna op uw zoon zijn afdeling onder “activiteiten-bivak 2023”