Nieuwe website

Hier is hij dan, de nieuwe website! Wat kan je hier allemaal vinden?

Op de Homepagina vind je als eerste de nieuwsberichten, de evenementen die we organiseren en makkelijke doorverwijsknoppen naar verhuur, de kalender en de inschrijvingspagina. 

 

Onder het menu Chirojongens zijn de pagina’s leiding, geschiedenis en Chirocomité te vinden. Op de pagina leiding vind je een overzicht van onze leidingsploeg met hun contactgegevens. Ben je benieuwd naar het verhaal van ons meer dan 50-jaar bestaan? Kijk dan zeker naar de pagina geschiedenis. De Chirowerking wordt naast de leiding ook door ouders en vrijwilligers in goede banen geleid, wat ze allemaal doen kan je terugvinden op de pagina Chirocomité.

 

Bij kalender vind je onze planning terug wanneer het Chiro is. Hier zullen ook onze evenementen zichtbaar zijn. 

 

Onder Algemeen vind je heel wat infopagina’s. Op de pagina een Chirozondag staat al de informatie over een Chirozondag (kledij, jetons, uren ...). Bij inschrijving vind je de link naar het inschrijvingsformulier terug, samen met een stappenplan. Op de bivak pagina zal je binnenkort je zoon/zonen kunnen inschrijven voor het bivak deze zomer. Bij foto's kan je de fotoalbums van ons kamp in Tsjechië terugvinden.

 

Bij verhuur kan je de gegevens van onze contactpersoon terugvinden, foto's van onze prachtige lokalen en de vrije data voor de komende zomervakanties.

 

Tot slot onder contact vind je de gegevens van onze Chiro (facebookpagina, mailadres, locatie en uren). 


«   »