Palmfuif 2022

De palmfuif komt er weer aan! De palmfuif wordt georganiseerd voor de Chirowerking van de Chirojongens en Chiromeisjes van Humbeek. Wij kunnen alvast niet wachten!

Hoe ziet het palmfuifweekend eruit?

Het Palmfuifweekend wordt traditioneel afgetrapt met ons PALM POP-UP CAFÉ. De ideale formule om samen met collega’s of vrienden de werkweek af te sluiten en het weekend goed en al dansend in te zetten. De hele pop-up staat vol met loungezetels waarin je kan genieten van het laatste zomerweekend. Weer of geen weer: ambiance verzekerd!

Vrijdag verwachten we zo’n 2500 feestvierders en mikken we op een iets “ouder” publiek. Een coverband geeft de aftrap van de Classic Friday en geeft daarna de fakkel door aan knallers van dj’s.

Op zaterdagnamiddag (family happening) is heel de familie welkom om de Palmfuifsfeer te komen opsnuiven, ook de allerkleinsten. De ouders en grootouders kunnen lekker languit genieten in het PALM POP-UP CAFÉ, dat met veel plezier een dagje langer blijft staan. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt bij de leiding en op de springkastelen.

Op zaterdagavond lokken populaire dj’s tot 2.500 feestvierders naar Palmfuif. Het publiek varieert dan van echte “jeugd” tot de iets oudere generaties. Onze dansvloer biedt plaats aan iedereen die graag de dansbenen losgooit!


«   »